Naar Dorcas.nl
Dorcas winkelBergambacht

Help Dorcas Helpen

Word donateur Word donateur
Kom in actie voor de allerarmsten! Doneer online of bel 0228 59 59 00

Bezoek van Bassisschool de Ark

Op donderdag 20 maart zijn de leerlingen van groep 2/3 van basisschool de Ark uit Bergambacht bij onze Dorcas Winkel langs geweest. In de klas werken de leerlingen altijd met thema’s en deze keer gingen ze aan de slag met het thema 'Tweedehands'. Nadat ze zelf een rommelmarkt hadden georganiseerd op school, brachten ze een bezoek aan de Dorcas Winkel Bergambacht.

De leerlingen kregen allemaal twee euro vijftig van de school om iets te kopen voor zichzelf én voor een ander. Ze mochten zelf weten voor wie ze wat wilden kopen, als het ook maar echt voor een ander was. Enthousiast gingen de kinderen aan de slag. Er werden cadeautjes gezocht voor mama's, papa's, broertjes en zusjes. Er werden schoenen gepast, speelgoedauto's uitgeprobeerd en heel veel knuffels geadopteerd. Eenmaal klaar met uitzoeken en (uit-)rekenen of ze het wel konden betalen, mochten de leerlingen naar de kassa, waar ze vriendelijk werden geholpen!

Tijdens de excursie moesten de leerlingen ook nog tien dingen opschrijven, die je kan kopen in de Dorcas Winkel. Deze lijstjes zijn later besproken in de klas.

Door de medewerkers van de Dorcas zijn de leerlingen erg verwend! Ze kregen limonade en een koekje, ze mochten gratis een leesboekje uitzoeken en ze kregen een kleurplatenboekje met Bijbelverhalen. De medewerkers van Dorcas hebben de leerlingen goed geholpen en rondgeleid in de winkel. De leerlingen hebben een hele leuke, leerzame en gezellige middag gehad! Bedankt voor alles!

 

 

Bijbehorende Foto's

2
3
4
5
6
7
9
10

nieuws archief

Rekeningnummer NL04 RABO 0106 2500 00 | KvK-nummer 41236410 | Disclaimer