Naar Dorcas.nl
Dorcas winkelBergambacht

Help Dorcas Helpen

Word donateur Word donateur
Kom in actie voor de allerarmsten! Doneer online of bel 0228 59 59 00

Kees en Gerda Vonk kanjers van de week in Visie

U had het misschien al gezien, maar we willen ook graag ook nog even op onze website vermelden dat Gerda en Kees Vonk als Kanjer van de week in het blad Visie staan.

Deze twee kanjers doen al jaren veel vrijwilligerswerk voor Dorcas Bergambacht, vooral voor de voedselactie. We vinden het dan ook erg leuk en welverdiend dat Kees en Gerda op deze manier in het zonnetje zijn gezet.

________________________________________________________________________________

Kanjer van de week:

'We zijn altijd volop bezig!'

"Mijn man en ik zijn allebei al een heel aantal jaar vrijwilliger bij Dorcas," vertelt Gerda Vonk. "Kees is net wat fanatieker, maar we zijn beiden erg bewogen met onze medemens in nood. Dorcas zet zich speciaal in voor de allerarmsten, door pakketten samen te stellen en op te sturen naar het buitenland. Wat wij voornamelijk doen, is folders en posters rondbrengen en bijvoorbeeld op zaterdag na Dankdag langs de winkels gaan om dozen met voedsel op te halen en klaar te maken voor verzending. Dit doen wij overigens niet alleen, maar met 140 andere medewerkers in onze regio.

Kees en ik vinden het fijn om bij Docas betrokken te zijn. Hierdoor kunnen wij andere mensen oproepen om ook te delen van de overvloed die God ons geeft. De liefde vand Jezus is de rode draad in ons vrijwilligerswerk."

 

Dit bericht komt uit: Visie 33/34 van 16 t/m 29 augustus, pagina 8

________________________________________________________________________________

nieuws archief

Rekeningnummer NL04 RABO 0106 2500 00 | KvK-nummer 41236410 | Disclaimer