Naar Dorcas.nl
Dorcas winkelBergambacht

Help Dorcas Helpen

Word donateur Word donateur
Kom in actie voor de allerarmsten! Doneer online of bel 0228 59 59 00

Adopteer een oma of opa in Oost-Europa of Afrika

De christelijke hulporganisatie Dorcas vraagt mensen een oma of opa te adopteren uit het Adopt a Granny-programma om zo het leven van ouderen in Oost-Europa of Afrika te verbeteren. De oma of opa die u adopteert, krijgt regelmatig bezoek van een maatschappelijk werker die zijn/haar taal spreekt. Ook krijgt uw granny voedsel, kleding, dekens, brandhout of kolen voor verwarming en medische zorg. De adoptieoma of adoptieopa kan ook meedoen met sociale activiteiten in de nabije omgeving. Hierdoor voelt de oudere zich minder eenzaam.

  • Ik wil een oma of opa adopteren                

Het is heel eenvoudig en betaalbaar om een oma of opa te adopteren via Dorcas. Klik op bovenstaande links om u als sponsor aan te melden of om informatie aan te vragen over het Adopt a Granny-programma van Dorcas. U kan ook schriftelijk of telefonisch contact opnemen met Dorcasmedewerkers die alles kunnen vertellen over het Adopt a Granny-programma.

Voor 25 euro per maand adopteert u een oma of opa in Oost-Europa of Afrika en maakt u verschil voor een granny in een ontwikkelingsland. Een pensioen dat niet toereikend is, wordt aangevuld. Er komt regelmatig bezoek en de oudere kan groenten verbouwen in een moestuin of de handen en voeten warmen bij de kachel.

Bijbehorende Foto's

33085401org
3

nieuws archief

Rekeningnummer NL04 RABO 0106 2500 00 | KvK-nummer 41236410 | Disclaimer